PlayStation Plus: a májusi kínálat! [VIDEO]

Lássuk, hogy mivel rukkolt elő a Sony erre a hónapra. Örömre fakadunk-e, avagy ezúttal nem fogunk olyan kiváló címeket kapni?

A Sony azért valahogy mégis meg tudott lepni bennünket a tavasz utolsó hónapjára, ugyanis a PlayStation 4-esek a Beyond: Two Soulst, illetve a Rayman Legendset kapják – értelemszerűen az elsővel a május huszonötödikén érkező PS4-exkluzív Detroit: Become Humant akarják felvezetni.

A PlayStation 3-asok a Risen 3: Titan Lordsot és az Eat Themet kapják, míg a PlayStation Vitára a King Oddball és a Furmins érkezik – előbbi cross-buy játék a PlayStation 4-gyel és a PlayStation 3-mal egyaránt.

Azért mégis kiemelnénk valamit a PlayStation 4-es duóval kapcsolatban: mindkét játék eredetileg PlayStation 3-ra jött ki 2013-ban. Ennél azért már láttuk jobbat is a PlayStation Plus-kínálatban már idén is.

A lista jövő hét keddjén/szerdáján (régiófüggő) váltja az áprilisi listát.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu