Új PlayStation 4-firmware érkezett… fura számozással!

Mi ütött a Sony-ba, amikor elkeresztelte az új PlayStation 4 firmware-t…?

Az 5.53-01 (tényleg -01-et raktak a végére) már a második rendszerszoftverfrissítés a hónapban. Ezúttal nem is olyan termetes, ahogy az lenni szokott, ugyanis az átlagos 300-400 megás méret helyett mindössze 71 MB méretű. Az pedig nem olyan veszélyes.

Nem tudjuk még, hogy pontosan mi a csudát is csinál ez a firmware-frissítés (szerintünk ez egy patch az 5.53-as firmware-hez…), ugyanis mégcsak újraindítást sem kér. Csak felrakjuk, és ennyi volna. Akár az is lehet, hogy innentől kisebb, gyakoribb frissítésekkel jelentkezik a Sony, ami nem is lenne butaság.

Viszont az a számozás gyanúsan arra utalhat, hogy a japán cég valamit benézett az 5.53-mal (ami ugye Európában adatkezelési témában is körül lett járva, és írtunk is róla korábban). No mindegy, azt a letöltést gyorsan el lehet intézni.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu