Wild West Online: nemsokára korai hozzáférésbe lép „a PC-s Red Dead Redemption” [VIDEO]

Ha már a Rockstar nem tervez PC-s kiadást sem a Red Dead Redemption 2-nek, sem az első résznek, mások megoldják maguknak…

A Wild West Online, amit egy akció-MMO-nak jellemeznek a fejlesztők, nemsokára fel fog bukkanni a Steam Early Accessen. Ezzel a játék világában felbukkan egy a frakciók közötti rivalizálás, több, véletlenszerűen felbukkanó PvP esemény is megjelenik ritka tárgyakért és díjakért, az NPC-k több PvE questet fognak adni, és több aktivitásra (bányászat, farmerkedés, vadászat, sütés-főzés, alkohol készítése, stb.) is számíthatunk, miután a Steamen május 10-én felbukkan.

Azok, akik a játék weboldalán keresztül veszik meg a Wild West Online-t (ez 30 eurónál kezdődik – tehát jó 9500 forint), azonnali hozzáférést kapnak az Early Access verzióhoz, de tíz ruhazsák és fegyverskinzsák is vár rájuk (mindkettő egyenként legalább 20 dollárt ér elvileg – testreszabhatóságról van szó itt), és a játék teljes változatát is 2 nappal korábban kapják meg a többiekhez képest.

Nem rossz, nem rossz – ezzel is el lehet tölteni pár nyugodt órát a nyár folyamán.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu