God of War: komoly easter egg utalás egy filmre! [VIDEO]

Váratlan utalást rejtett el a SIE Santa Monica a játékában. Mielőtt az egészbe belevágnánk, itt rögvest megemlítenénk, hogy spoilerekről lesz szó…

Nem vicc – lehetőségünk van ugyanis arra a God of Warban, hogy Kratos egy kis odafigyeléssel Thanos kesztyűjébe bújhat, Thanos a Bosszúállók: Végtelen háború című film főgonosza.

Az egész a Redditről indult: Sindri Family Business küldetése során találhatunk egy talizmánt, a Shattered Gauntlet of Ages-t, aminek a leírása hat töredéket is megemlít. Ez a hat „részlet” pedig utalás volna a Marvel univerzumának hat kövére (Infinity Stones):

Andvari’s Soul – Soul Stone

Njord’s Temporal Stone – Time Stone

Eye of the Outer Realm – Space Stone

Ivaldi’s Corrupted Mind – Mind Stone

Asgard’s Shard of Existence – Reality Stone

Muspelheim Eye of Power – Power Stone

Elég csak hármat megtalálni, és már az is új képességet ad Kratosnak: ha teljesen felfejlesztük ezt a kesztyűt és így rakunk bele három követ, hősünk képes lesz ökléből lila sugarakat kilőni, ezzel is utalva Thanos-ra.

Ilyen elképesztő easter egget ritkán látunk, de Cory Barlognak sikerült összehoznia!

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu