Újabb generációval erősít a PlayStation Now!

A Sony tovább bővíti a PlayStation Now kínálatát.

A PlayStation Blogon olvasható a bejelentés, hogy a 600-nál is több játék streamelését lehetővé tevő szolgáltatás PlayStation 2-es címekkel bővült. Ezek név szerint: Ape Escape 2, Dark Cloud 2, Hot Shots Tennis, illetve Siren, ami errefelé Forbidden Siren néven került a boltokba. (Gyorsan megemlítjük a további, mind PlayStation 4-es újdonságokat, amivel közel 650 játék streamelését kínálja már a havi előfizetéses rendszer: The Last Blast 2, Limbo, Metal Slug 3, Sine Mora EX, illetve Mystery Chronicle: One Way Heroics; továbbá az eddig PS3-as BlazBlue: Chrono Phantasma Extend ki lett cserélve a PS4-esre.)

Szóval a PS2-t is elkezdte megkörnyékezni a szolgáltatás, ami rendben is volna (főleg úgy, ha komolyabb címekkel is esetleg meg tudják izmosítani ezt a kínálatot), de nem lehetne megoldani a közvetlen visszamenőleges támogatást? (Az Xbox One elkezdte a sima Xboxos címeket bepakolni a támogatott címek közé…)

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu