Aragami: Shadow Edition: minden az egyben újrakiadást kap a bérgyilkos [VIDEO]

Ha kimaradt volna közel két éve, hamarosan be lehet pótolni a lemaradást.

Igaz, itt egy kicsit komplikált a téma: az Aragami, ami egy akció-kaland-lopakodós játéknak nevezhető, 2016 októberében jött ki PlayStation 4-re és PC-re, és készül a Lince Works játékának az „első” sztorikiegészítője, az Aragami: Nightfall is. A Shadow Edition újrakiadás ezt is, illetve az Assassin’s Masks DLC-t tartalmazni fogja, továbbá a PS4/PC duó mellett az Xbox One-ra is be fog lopakodni. Az egyetlen bökkenő a megjelenési dátum hiánya: „hamarosan” – ennyi látható a lenti videó végén is… a sajtóközlemény pedig csak picit volt részletesebb („a következő néhány hónap folyamán”).

A két fős online kooperatív játékmenet cross-platform lesz „konzolok és PC” között (nem, nem lesz PlayStation 4-Xbox One, hacsak a Sony végre meg nem gondolja magát…), a teljes pakk pedig 25 euróba, szóval kb. 8000 forintba fog majd kerülni.

A Shadow Edition megjelenése előtt a PlayStation 4-esek és PC-sek egy „jelentős teljesítménybeli és optimalizáló” patchet fognak kapni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu