For Honor: ingyen hétvége a hatodik szezon előtt

A Ubisoft tavalyi játéka a szokásos leárazással is próbálkozik.

Május hatodikáig ingyen letölthető és játszható PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is a For Honor, ami május 15-éig 75%-os kedvezménnyel mindhárom platformon digitálisan megvásárolhatjuk. Az ingyen hétvége során az összes multiplayer mód, az eredeti tizenkét karakter, továbbá a kampány is megnyílik – utóbbit akár egy barátunkkal kooperatívan is megejthetjük.

A Warrior Training Program is fut a hétvége során, ami jutalmazza az együttműködő újoncokat és „veteránokat”. Akik újoncokkal kerülnek egy meccsbe, két hétig Champion státuszt kapnak, és így több XP-t és lootot kap nem csak a veteránok, hanem azok csapattagjai is. Figyelem, Xbox Live Gold vagy PlayStation Plus előfizetés szükséges a játékhoz való hozzáféréshez!

A hatodik szezon május 17-én startol, és egy új pályát, a Beachheadet hozza magával – ez a Tribute módon kívül mindenütt játszható lesz. Nem jönnek új karakterek, de Orochi és Peacekeeper valamilyen módon alaposan át lesz gyúrva (nem tudni, miként). Továbbá még a játékosoknak lehetősége lesz „nyomon követni az eddig megszerzett vizuális tárgyaikat, és ezeket egy különálló játékbeli menüben ráapplikálni bármelyik birtokukban levő felszerelésre.”

Úgyhogy For Honorra fel, ha esetleg kell valami közelharc a hétvégére…

Forrás: VG247, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu