Sokat ér a Szikla, és még többre tör

MOZI HÍREK – Munkaalkoholista lett és jól is keres vele.

Most már a filmek hozzák a legtöbb bevételt a Sziklának, azaz Dwayne Johnsonnak, aki után két kézzel kapkodnak a stúdiók. Tavaly már ő volt a második legjobban fizetett sztár Hollywoodban – Mark Wahlberg került az első helyre 68 millió dollárral, és Johnson csak 3 millióval maradt le mögötte. Ez azonban csak a filmes bevétele volt, reklámokból (Apple, Ford), különböző rendezvények műsorvezetéséből és saját márkás termékei eladásából is mindig leesik pár millió évente. Így jön ki a Celebrity Net Worth szerint a 220 millió dollár (57,8 milliárd forint), ennyire becsülik Johnson vagyonát.

A jövő meglehetősen fényesnek tűnik számára, hiszen két filmje áll befejezés alatt, miközben kilenc továbbira szerződött le, amelyeket a következő három évben forgat majd. Az egyik legjobban várt közülük a Hobbs and Shaw, amelyben Jason Stathammel küzd vállvetve a gonoszok ellen. A produkció a Halálos iramban-sorozat spinoffja, azaz a két népszerű karakter most Vin Diesel nélkül zúz le mindent.

A Hobbs and Shaw-hoz még aludni kell párat, de nem maradunk sokáig Johnson nélkül, mert jön a Felhőkarcoló című akciófilmje, amelyben megmenti a családját és kinyír minden terroristát.

(Skyscraper – hazai bemutató: 2018. július 12.)

(Hobbs and Shaw – bemutató: 2019. július)

FORRÁS: UIP

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu