Star Wars: Battlefront 2: a Solo: Egy Star Wars-történetből származó tartalom rövidesen

Az Electronic Arts Twitteren jelentette be ezt a rajongóinak.

Anélkül, hogy túl sok mindent elárultak volna arról, hogy konkrétan milyen új tartalomra számíthatunk az új Star Wars mozit illetően, az Electronic Arts Twitteren „csipogott” arról, hogy egy Han Solo szezon várható a hónap folyamán a Star Wars: Battlefront 2-ben. A cég azt ígérte, hogy jövő héten több információt tudhatunk meg erről.

Az EA és a DICE eddig is kihasználta az új Star Wars filmek mozikba kerülését, hogy a videojátékaikban kapcsolódó tartalmat generáljanak hozzá. Több, mint valószínű, hogy új hősökkel találkozunk, illetve olyan játékmódokkal, amelyeket Ron Howard filmje inspirált.  A Solo: Egy Star Wars-történet a fiatal Han Solo kezdeti karrierjét meséli el, május 23-án, egy messzi-messzi galaxisban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu