Monster Hunter: World: így lehetsz Sakura! [VIDEO]

Street Fighter V-öltözékkel is felruházhatjuk szörnyvadászunkat.

A The Empress in Full Bloom challenge quest éppen fut, ami a PlayStation 4-eseknek lehetőséget ad arra, hogy Sakura bőrébe bújhassanak képletesen.

A gyülekezőben beszéljünk az Arena Lassal, lapozzunk az utolsó oldalra, válasszuk ki a küldetést, hogy megkapjuk a jegyet a páncél kraftolásához. Legalább 12-es rankon legyünk, ugyanis egy rózsaszín Rathian ellen kell megküzdeni, ami gyorsabb és erősebb a zöld kiadáshoz képest (jég, víz, sárkány elemental támadásokat érdemes bevetni ellene), és ha legyőzzük, megkapjuk a második jegyet. Ha A rankon győzünk, hármat, ha B-n, kettőt, ha C-n nyerünk, egyet fogunk kapni.

Négy jegyre lesz szükségünk, illetve négy Hunter King, négy Rathian érmére, és hat Pink Rathian Scale +-ra. Ha ezek mind megvannak, irány a Smithy és megkapjuk a Sakura páncélt, ami az ő hangját is kölcsönzi – női és férfi karakter is viselheti, és az Aloy (Horizon: Zero Dawn) páncélhoz hasonlóan itt is egyben kell viselni.

Május 17-éig van lehetőségünk teljesíteni a küldetést. Jövő héten (11-étől) egy magasabb szintű Ryu páncélszett is megszerezhető lesz – itt minimum 13-os rankon kell a The Awakened Satsui no Hadoban egy Nergigantét legyőzni.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu