Milla Jovovich lesz a Monster Hunter film főszereplője

MOZI HÍREK – A rendező pedig – ki lenne más – a férje: Paul W.S. Anderson.

Paul W.S. Anderson videojáték adaptációkkal kapcsolatos filmes karrierjét szerintem mindannyian épp elég jól ismerjük ahhoz, hogy ne az aggodalomtól ráncoljuk most a homlokunkat (de egyesek még egy facepalmtól, vagy egy „De miért???” felkiáltástól sem riadnak szerintem vissza) – elég csak a legutóbbi, szó szerint borzalmasra sikeredett A kaptár: utolsó fejezetre gondolnunk.

A rendező azonban nem hagyott fel azzal kapcsolatos vágyálmaival, hogy egyszer készít majd egy tisztességes játékadaptációt, és ha már a Resident Evil sorozatot végre békén hagyja, most jön a következő kiszemelt játékfranchise: a Monster Hunter.

A főszereplő pedig – ismét csak – ki lenne más, mint a Resident Evilekben Alice-t alakító Milla Jovovich, aki egy nagyobb kihagyás után ismét a kamerák elé áll. Hogy pontosan kit fog alakítani, azt még nem tudni, de még mindig rendkívül szexi és vonzó külsejét elnézve mi arra tippelünk, hogy a szörnyvadászt és nem az egyik szörnyet.

És hogy minek köszönhetjük, hogy Paul W.S. Anderson ezúttal a Monster Huntert szemelti ki adaptációjának? Nyilván az a tény is a szeme előtt lebegett, hogy a Monster Hunter World hatalmasat kaszált, de állítása szerint ebben az is közrejátszott, hogy az univerzum kidolgozása szerinte a Star Wars-éval vetekszik. Ettől függetlenül a rendezőnek most is eltökélt szándéka, hogy a sorozat karakterei helyett teljesen új figurák lesznek a Monster Hunter film esetében – csakúgy, mint az első Resident Evil filmnél.  „Azt hiszem, hogy ez a licensz tökéletesen alkalmas arra, hogy ugyanazon az úton végigmenjünk ismét.” – nyilatkozta Paul W.S. Anderson, aki egyben a forgatókönyvet is írja.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu