Beadta a kulcsot a Lawbreakers és a Radical Heights fejlesztőcsapata!

A Boss Key Productions egy kis szóviccel élve tényleg beadta a kulcsot – finita la commedia.

Nem véletlen a komédia jelző: a PlayStation 4-es, PC-s LawBreakersszel ugyanis egyáltalán nem tudta megvetni a lábát a Boss Key, akik ezután egy battle royale játéknak ültek neki – a Radical Heights viszont nem biztos, hogy megéli a befejezést, ugyanis Cliff Bleszinski (CliffyB – Gears of War…) a Twitteren ezt a közleményt publikálta:

„Mától lényegében a Boss Key Productions nem létezik.

Négy éve elkezdtem egy, a világon elismert videojátékstúdió létrehozását, és az iparból a néhány legtehetségesebb embert vettem fel. Fáradhatatlanul azon dolgoztak, hogy minőségi termékeket gyártsanak, és bár voltak jó és rossz pillanataink, szeretném úgy gondolni, hogy jól szórakoztunk. A LawBreakers egy remek játék volt, ami sajnos képtelen volt elrugaszkodni, és egy utolsó próbálkozásképp a nagy battle royale műfajban próbálkoztunk a Radical Heightsszal, ami bár jó fogadtatásnak örült, egy kicsit túl késő volt már.

Én egy kis szabadságra megyek elmélkedni. Magamra, a családomra, és a kutyámra, Teddy-re kell koncentrálnom – utóbbi sajnos lassan elfakul tőlünk. A videojátékok örökké a részem lesznek, és remélem, hogy egy nap újra valami újat alkothatok, de most ki kell lépnem és idő kell.

Mindenkinek, aki engem és a stúdiót támogatott az utóbbi négy év során, a szívemből KÖSZÖNÖM – azoknak is, akik nekem dolgoztak. A Radical Heights szerverei a közeljövőben működni fognak.”

Úgyhogy CliffyB csapatának game over, a Radical Heightsszal pedig talán az a helyzet, hogy eladják valakinek (Tencent?), így az életben maradhat. Vagy nem. Rövid időn belül megtudjuk…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu