RIDE 3 megjelenési dátum és az első trailer! [VIDEO]

A Milestone egészen új grafikus motort ígér és teljesen „átdolgozott játékosélményt”.

Az Amazon UK-n keresztül már kiszivárgott, hogy készül a RIDE 3, azonban a Milestone csak most szólalt meg a RIDE 3 fejlesztésével kapcsolatban. Aki RIDE 3-nál egy olyan motorversenyjátékról lesz szó, ahol a játékos alakítani tudja a járgányait és a leghíresebb motorokkal is versenyezhet. November 8-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A Milestone a MotoGP 18-hoz hasonlóan az Unreal Engine 4-et fogja majd használni. Ezáltal a cég a RIDE 3-ban sokkal előnyösebb, látványosabb módon mutathatja be a motorversenyeket, mint az eddigi részekben, akár a különféle fény-árnyék effektusokat, a motorok és a közönség, a környezet, a pályák fotórealisztikus megvalósítását nézzük. Emellett az AI és a fizikai szimulációs és az ütközés szimulációja is javult.

A RIDE 3 230 járművel indul hét külön kategóriában, amely sokkal több, mint a RIDE 2-ben, illetve 30 pályával, amelyek közül 12 teljesen új a sorozatban. A Milestone emellett különféle egyéb motorfejlesztési lehetőségeket is kilátásba helyezett, amelyek révén a játékosok a járgányok külsejét és tulajdonságait is fejleszthetik.

Végül a RIDE 3 a versenymódokat is alaposan átalakítja és „egyedi élményt nyújt majd a különböző kategóriájú versenymotorok alapján.

A játék előző verziója, a RIDE 2 tavaly októberben jelent meg, V tesztjét itt olvashatjátok róla.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu