Új trailerben kecsegtet technológiai újdonságokkal a MotoGP 18

Már nem kell sokat várni, hogy a motorversenysorozat 18. része is boltokba kerüljön PS4-en, PC-n és Xbox One-on.

A Milestone látványos traillerrel szeretné elkápráztatni a meglévő és elpártolt fanokat is egyaránt a MotoGP 18-hoz, és a videó mellé egy részletes press release-t is küldött a Bandai Namco, amelyben összefoglalják a technikai újdonságokat és a játékmenetbeli változásokat is.

Grafikai téren a Milestone garantálja hogy az Unreal 4 motor használatának köszönhetően olyan látványos grafikai megoldásokat láthatunk majd, mint a pályán lévő fény-árnyék effetusok, illetve a motorok „minden eddiginél realisztikusabb kidolgozása”. A fényeffektusok, tükröződések, időjárási füsteffektek és sok egyéb grafikai elem is javulni, szépülni fog.

Másik újdonság a scanning rendszer, amely teljesen élethűen adja vissza az eredeti motorversenypályákat, magukat a motorokat és a pilótákat – utóbbiakat az arcuk 3D-s szkennelésével. A MotoGP 18 emellett realisztikus fizikát, javított AI-t és skálázott sérülésmodellt is ígér (ez a fizikai megvalósítást és a látványt egyaránt érinti), illetve a különféle kerekek fizikai tulajdonságai is fontos szerepet játszanak majd a versenyek során.

Az innovációk között találhatóak még azok a videójelenetek, amelyben a győzelmet, a „parc fermé” , vagy az indulások bemutatását láthatjuk majd.  A játékosok emellett különféle statisztikákon keresztül hasonlíthatják össze az eredményeiket a közösség részben.

Ami a karrier módot illeti, a versenyző a kezdő Red Bull MotoGP Rookies Cup-ból indul, még végül a MotoGP bajnokaként végzi a játékot. Ahhoz, hogy több pontot szerezzünk és jobb szerződéseket nyerjünk el, ügyelni kell a reputációra, amely egy olyan mutatót, mely fokozatosan növekszik az elnyert versenypozíciók arányában, illetve a csapat kitűzött céljainak elérése tekintetében. A járgányunkat e rendszer segítségével fejleszthetjük is, javítva a képességeit és a hatékonyságát, olyan aspektusok terén, mint a motorja, a fékek, a szuszpenzió, a kasztni, és az aerodinamika. A Milestone emellett a másik nagyon várt motorjáték, a RIDE 3-ról is fellebbentette a fátylat egy videón keresztül.

A MotoGP 18 június 7-én jelenik meg PS4-re, PC-re, Xbox One-ra és később Nintendo Switch-re is. A hivatalos világbajnokság videojátékaként az összes MotoGP, MotoGP 2, MotoGP3 versenyző is benne lesz és mind a 19 versenypálya.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu