Outriders: mire készül a Square Enix?

Esélyes, hogy az E3 során kerül bejelentésre ez az ismeretlen projekt.

Az EUIPO-nál a minap regisztrálta a japán kiadó az Outriders-t, amiről még nem tudjuk, hogy pontosan mi lehet – ez a név akár egy AAA játékot is takarhat, de sosem lehet tudni, hogy a Square Enix mire készül.

Lehet, hogy ez a People Can Fly (Painkiller, Bulletstorm…) AAA shootere lesz, amit jó egy éve említettek meg, hogy készül. Mivel a lengyel csapat két új stúdiót is nyitott, akár ez a játék is az Outriders elnevezés mögött állhat. (Talán nem egy battle royale lesz.)

A Square Enix E3-as előadása június 11-én, este 7 órakor kezdődik magyar idő szerint, és van pár esélyes/már megerősített jelölt a bemutatásra: Shadow of the Tomb Raider, Kingdom Hearts III, Final Fantasy XV DLC-k, Left Alive, The Avengers (Crystal Dynamics), Final Fantasy VII remake, Life is Strange 2. Ebből azért van mit válogatni, és akár meg is lephet minket például a Dontnod a Life is Strange 2 bemutatásával.

Forrás: WCCFTech

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu