Továbbra is kísértetiesen DLC-re melegít a Prey?

A Bethesda talán most nem az E3 előtt fogja leejteni a bejelentést (mint ahogy azt a RAGE 2-vel tette).

Az Arkane Studios fejlesztésében tavaly megjelent Preyről már többször is beszámoltunk, ahogy azzal kapcsolatban rejtélyes üzenetek, válaszok bukkantak fel. Most is ez a helyzet, de a Twitteren bukkantunk fel valamire – ezúttal a Prey Steam változata kapott új achievementeket, amik egyenként kemény egy szóból állnak…

Ha ezeket fentről lefelé összeolvassuk, magyarul azt kapnánk, hogy „Ha azt hitted, hogy ők egy embert helyeztek el a holdon”. Ez már értelemszerűen az idegeinkkel való játék, és kizárt, hogy a Bethesda E3-as előadásán ne essen szó a Prey DLC-jéről (vagy folytatásáról…?).

Az kicsit vicces lenne amúgy, ha valakinek sikerülne ezeket az „öcsiket” elérnie Steamen… de a korábbi utalás kérdése ide illik: „tudjuk egyáltalán, hogy mi van odakinn?”

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu