Monster Hunter: ősszel kezdődnek a munkálatok

MOZI HÍREK – A Capcom filmadaptációjáról kiderült pár részlet.

A Variety arról ír, hogy a Monster Hunter-film egy másik Capcom-franchise filmadaptációjából hozza át a főszereplőt: Milla Jovovich a Resident Evil-filmek (magyarul Kaptár néven jelentek meg…) után a Monster Hunterben is a legnagyobb szerepet kapja.

A hasonlóság nem áll itt meg: a Constantin Films is átjön a Resident Evil-sorozat gyártásától ide, de még a producer és rendező is a zombikról ugrik át a szörnyekre, ugyanis Paul W. S. Anderson és Jeremy Bolt is követi Jovovichot a Capcom tervei során. (Akkor az, hogy a speciális effektért ezúttal is Mr. X felel, már nem is kell meglepődni…)

A dél-afrikai Cape Townban szeptemberben kezdődnek meg a munkálatok a filmen, ami 60 millió dolláros (~1,6 milliárd forintos) büdzsével rendelkezik. Érdekes lesz látni, hogy a Capcom szörnyhenteléséből mi jön össze…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu