Star Ocean 6: még nem készül?

A Square Enix nem ad magából biztató jeleket…

Május 20-án került megrendezésre a Star Ocean Fes 2018, amiben egyetlen szó nem esett a Star Ocean 6-ról. A stream során (a japánul tudók itt találják) Shuichi Kobayashi, a Square Enix producere ezt mondta: „Megértem, tudom, mit akar mindenki hallani, de őszintén, nem olyan könnyű megcsinálni [a Star Ocean 6-ot]. Ha megcsinálható lenne a tri-Ace nélkül, akkor biztosan megoldható lenne. De nem a helyzet, ugye? Azt mondom, hogy várni kéne még egy kicsit. Várnátok még egy kicsit?

Higgyetek bennünk ahogy az Anamsesist folytatjuk. Én is megteszek mindent. Ennyit tudok ma mondani, de úgy vélem, hogy mindenki támogatása megerősít minket abban, hogy keményen dolgozzunk.”

A Star Ocean: Anamsesis egy 2016 decemberében Japánban megjelent okostelefonos játék – az RPG franchise utolsó konzolos tagja PlayStation 4-en a nyugaton 2016 júniusában jött ki (Star Ocean (5): Integrity And Faithlessness). A tri-Ace a franchise fejlesztője, erre gondolt Kobayashi.

Mivel megemlítette a mobilos játékot, valószínűleg az a helyzet, hogy addig arra fókuszálnak, amíg az profitot termel…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu