Creed: Rise to Glory: VR-box Rocky Balboával

A Sprint Vector fejlesztői (Survios) bejelentették következő játékukat.

A PlayStation Blogon jelentették be, hogy egy VR-boxjátékon dolgoznak, amiben ráadásul PlayStation VR-exkluzívként Rocky Balboa is fel fog tűnni az átlagosnál komolyabb minőségben.

Bár képesek leszünk a már visszavonult Rocky-val edzeni (azért nála komolyabb, tapasztaltabb edzőt eléggé nehéz lenne találni), a PSVR-osok az ő bőrébe csúcsformája során bújhatnak, így nem csak Adonis Creed lesz irányítható karakter a tipikus amatőrből bajnok karrier során. A fejlesztők egy forradalmi technológiát is megemlítenek, a Phantom Melee-t, amivel „minden ütést, felütést és sorozatot meg fogunk érezni a kifáradás, megtámolygás és kiütés során”. (Itt nem mentek részletekbe… lehet, hogy PR-szöveg az egész?)

A Creed: Rise to Glory ősszel érkezik PlayStation VR-re. Weboldala itt található.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu