Menu

Death Stranding: „ilyesmit még sosem láttam!” Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen, a játék egyik színésze dobott egy hátast a játékkal kapcsolatos munkáról. (Pozitív értelemben.)

A GamesRadar számolt be arról, hogy Mikkelsen a Total Film magazinnal beszélgetve több új részletet is elárult Hideo Kojima következő játékáról: „A játék teljes koncepciója, ha jól értem, együttműködést igényel a világ több pontjáról származó játékosai között, ami innovatív és fantasztikus! Gyönyörű, és azon kis dolgokból, amit láttam belőle (mivel vannak részletek, amik még nincsenek készen), kimondhatom: eddig ilyesmit még sosem láttam! És Kojima még nem boldog vele!”

Mikkelsen a motion capture (mozgásdigitalizáció) folyamatáról és a forgatókönyvről is mondott pár gondolatot: „Szürreális volt, mivel nem volt semmi sem – mindent mi csináltunk a mo-cappel, de a forgatókönyv makulátlan. Kojima folyton próbálja elmagyarázni, és bár azt gondolom, hogy megértettem, jön ez, és megint elvesztem a fonalat. Túl komplikált. Túlzottan őrült. Túl gyönyörű. Olyan, mintha újra a filmiskolában lennék: „csak ugorj be és improvizáld ezt a jelenetet” – ez történik. Ne kérdőjelezd meg.”

A Death Strandinget korábban külső nézetes akciójátéknak titulálták, ami elvileg PlayStation 4-en és talán PC-n is felbukkanhat. Az E3-on biztosan nagy szerepet fog kapni Kojima új játéka.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu