Death Stranding: „ilyesmit még sosem láttam!” Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen, a játék egyik színésze dobott egy hátast a játékkal kapcsolatos munkáról. (Pozitív értelemben.)

A GamesRadar számolt be arról, hogy Mikkelsen a Total Film magazinnal beszélgetve több új részletet is elárult Hideo Kojima következő játékáról: „A játék teljes koncepciója, ha jól értem, együttműködést igényel a világ több pontjáról származó játékosai között, ami innovatív és fantasztikus! Gyönyörű, és azon kis dolgokból, amit láttam belőle (mivel vannak részletek, amik még nincsenek készen), kimondhatom: eddig ilyesmit még sosem láttam! És Kojima még nem boldog vele!”

Mikkelsen a motion capture (mozgásdigitalizáció) folyamatáról és a forgatókönyvről is mondott pár gondolatot: „Szürreális volt, mivel nem volt semmi sem – mindent mi csináltunk a mo-cappel, de a forgatókönyv makulátlan. Kojima folyton próbálja elmagyarázni, és bár azt gondolom, hogy megértettem, jön ez, és megint elvesztem a fonalat. Túl komplikált. Túlzottan őrült. Túl gyönyörű. Olyan, mintha újra a filmiskolában lennék: „csak ugorj be és improvizáld ezt a jelenetet” – ez történik. Ne kérdőjelezd meg.”

A Death Strandinget korábban külső nézetes akciójátéknak titulálták, ami elvileg PlayStation 4-en és talán PC-n is felbukkanhat. Az E3-on biztosan nagy szerepet fog kapni Kojima új játéka.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu