Menu

Dark Souls Remastered: meglepetés Bloodborne-helyszín a játékban! [VIDEO]

A FromSoftware már elég korán dolgozhatott a Bloodborne-on, ha így elhelyezésre került benne egy helyszín korai változata.

Egy modder nemrég kivette a Bloodborne-ból az Upper Cathedral Wardot, amit aztán átültetett a Grand Theft Auto V-be. Lance McDonald a Twitteren megerősítette, hogy nem a QLOC (a Dark Souls újrakiadásáért felelős fejlesztőcsapat) rakta be a PlayStation 4-exkluzív helyszínének prototípusát, hanem bizony az eredeti csapat, a FromSoftware tette azt oda. A Dark Souls pedig jó négy évvel a Bloodborne előtt jött ki. Ez még csak a sztori fele: a PlayStation 3-exkluzív Demon’s Soulsból Boletaria kisebb részlete is benn van a Dark Souls Remasteredben, holott az a Dark Souls előtt készült.

Mit jelent ez az egész? Vagy figyelmetlenségből maradt benn a két helyszín részlete, vagy ezzel is utalhatnak arra, hogy egyszer akát a két Sony-exkluzív játék is feltűnhet PC-n. Ki tudja? Amúgy is a következő játékuk E3-as bejelentésére várunk – állítólag Shadows Die Twice néven készül a Bloodborne-folytatás…

Forrás: WCCFTech

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Elf lány (Warcraft)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu