Dark Souls Remastered: meglepetés Bloodborne-helyszín a játékban! [VIDEO]

A FromSoftware már elég korán dolgozhatott a Bloodborne-on, ha így elhelyezésre került benne egy helyszín korai változata.

Egy modder nemrég kivette a Bloodborne-ból az Upper Cathedral Wardot, amit aztán átültetett a Grand Theft Auto V-be. Lance McDonald a Twitteren megerősítette, hogy nem a QLOC (a Dark Souls újrakiadásáért felelős fejlesztőcsapat) rakta be a PlayStation 4-exkluzív helyszínének prototípusát, hanem bizony az eredeti csapat, a FromSoftware tette azt oda. A Dark Souls pedig jó négy évvel a Bloodborne előtt jött ki. Ez még csak a sztori fele: a PlayStation 3-exkluzív Demon’s Soulsból Boletaria kisebb részlete is benn van a Dark Souls Remasteredben, holott az a Dark Souls előtt készült.

Mit jelent ez az egész? Vagy figyelmetlenségből maradt benn a két helyszín részlete, vagy ezzel is utalhatnak arra, hogy egyszer akát a két Sony-exkluzív játék is feltűnhet PC-n. Ki tudja? Amúgy is a következő játékuk E3-as bejelentésére várunk – állítólag Shadows Die Twice néven készül a Bloodborne-folytatás…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu