PlayStation Plus: a júniusi kínálat [VIDEO]

Visszajönnek az ufók a PlayStation Plus nyári kínálatában.

Nézzük, mit is kapnak a nyár első hónapjára azok, akik előfizetnek a PlayStation Plusra. A PlayStation 4-eseknek egy kis stratégia és motorozás jár, ugyanis az XCOM 2 és a pályaszerkesztővel is rendelkező Trials Fusion érkezik. A PlayStation 3-asoknak Zombie Driver HD Complete Edition, illetve a Ghost Recon Future Soldier jön, míg a PlayStation Vita az Atomic Ninjas-t és a Squares-et kapja. (Itt egyik cím esetében sem tüntették fel a cross-buy lehetőségét, amire eddig talán eddig egyszer sem volt alkalom… ezen is talán érződik, hogy a Sony nem nagyon erőlteti már a Vitás játékokat.)

A játékkínálat június ötödikén cseréli le a májusi listát, így addig lehetőség van behúzni például a Beyond: Two Soulst, aminek PS4-es kiadása az egyik meglepetés volt a májusi Plus-listán.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu