Fallout 76: nem az lesz, amire számítottunk? [VIDEO]

A tegnapi találgatások után végre bejelentette a Bethesda a következő Fallout játékot.

Ha a tegnap a trailerrel frissített beszámoló kimaradt volna, először ismételjük meg a videót, utána részletesebben is belemegyünk a témába:

A teaser videó mellett semmit nem közölt a kiadó, csak annyit, hogy majd az E3-on számíthatunk új információkra. Vagy nem, ugyanis a Kotaku három névtelen forrására hivatkozva taglalta, hogy mi lehet végül is a Fallout 76.

Eredetileg a Fallout 76 prototípusát a Fallout 4 multiplayerének tervezték, de azóta a projekt fejlődött, ugyanis története, küldetései, bázisépítése, illetve egyéb, túléléshez kapcsolódó játékmenetbeli mechanizmusai is lettek. A neve a Vault 76-ból származik – ezt a bázist a nukleáris háború után 20 évvel nyitották. (A Fallout 3 és 4 pedig 200 évvel a háború után játszódik!) Fejlesztői elvileg a Bethesda marylandi stúdiója és a legújabb, austini csapata – utóbbi korábban BattleCry Studios néven dolgozott a BattleCry névre hallgató, törlésre került online akcióhős játékon.

Nekünk azért az a gyanúnk, hogy ez akár egy battle royale játék is lesz 76 játékossal… és a videóban elrejtettek egy dátumot. Október 27-e. Ez szombat, de nem lenne kizárt, hogy a Fallout 76, ami tehát egy online játék lehet, október végén jönne ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu