Shadow of the Tomb Raider: megvilágításban a megvilágítás [VIDEO]

Volt-e már arra példa, hogy egy játék megvilágításáról egy teljes videót készítsen egy kiadó/fejlesztő páros?

A Square Enix és az Eidos Montreal most ugyanis ezt tette. A videóban a főszereplő Audrey Flammand Lapointe, aki a Shadow of the Tomb Raider senior megvilágító-művésze. Elárulta, hogy a játék színei, kontrasztja(i), és a fények elhelyezése direkt úgy rakták össze és helyezték el, hogy segítsenek nekünk érezni azt, amit Lara is érez, így például ki lehet fejezni azt, ha egy múltbéli jelenetet látunk. A fényeket úgy alakították ki, hogy stratégiailag kiemeljék a formákat, a teret és a mélységérzetet megnöveljék, így ösztönből tudhatjuk, hogy hová kell rejtőzködnünk és merrefelé lelhetjük az ellenfeleket is.

A Shadow of the Tomb Raider megjelenése, hacsak nem lesz elhalasztva, szeptember tizennegyedikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ez lesz a 2013-ben elindult reboot-trilógia utolsó része.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu