Új fejlesztője van a Lords of the Fallen 2-nek!

Az első rész után a Deck13 inkább a The Surge-re állt rá (és jól is tette; a folytatás is készül már), és bár eddig úgy tűnt, hogy a CI Games (leánykori nevén City Interactive) készíti a nyilvánvalónak tűnő Souls-klón folytatását, más lett a terv.

A kiadó ugyanis közölte, hogy a fejlesztésért a 2016-ban David Grijns (Just Cause 3-rendező az Avalanchenél) által alapított, és „remek eladású AAA címeket fejlesztő veterán stábbal” rendelkező Defiant Studios felel. A kiadó fontos lépésnek véli ezt a döntést, hiszen így jó minőségű lehet az első résszel két milliós eladást produkáló Lords of the Fallen folytatása.

Marek Tymiński, a CI Games vezérigazgatója szerint több stúdióval is beszéltek a Lords of the Fallen folytatásáról, és azért a Defiantot választották, mert az ipar néhány legtehetségesebbje itt dolgozik, lenyűgözte a kiadót az ő koncepciójuk és tapasztalatuk. Grijns örül annak, hogy egy „jó alapokkal rendelkező franchise” folytatásán dolgozhat.

Viszont nekünk lenne egy kérdésünk: komolyan egy „jó alapokkal rendelkező franchise” volna a Lords of the Fallen?

Forrás: CI Games

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu