Közelít a millió felé a Yakuza 6: The Song of Life [VIDEO]

A SEGA jól választott a lokalizáció felgyorsításával.

Toshihiro Nagoshi, a SEGA kreatív főnöke egy japán nyelvű videóban tájékoztatott mindenkit a Yakuza franchise sikereiről. Elárulta, hogy a Yakuza 6: The Song of Life világszerte már közel egy millió eladást mutatott fel (később pontosított: 800-900 ezer körül jár), amivel érthető már, hogy a SEGA miért is magasztalja ennek a játéknak a nyugati eredményeit. Kiemelte még azt is, hogy idáig főleg Japánban volt sikeres a franchise, most már a nyugaton is annyit értékesítenek belőle mint a hazai pályán.

Nagoshi megerősítette még azt is, hogy a már bejelentett Yakuza 3-4-5 újrakiadás nem fog rendelkezni kivágott tartalmakkal, így emiatt nem érdemes lecsapni a PlayStation 3-ról PlayStation 4-re átültetésre kerülő játékokra, ám az így lehetséges kiesést pótolhatják a franchise új rajongói, akik nagy eséllyel meg fogják ezeket a játékokat venni.

A Yakuza tehát új életre lelt Japánon kívül, és mivel egy Sony-exkluzív franchise-ról van többnyire szó (jó, azért az első két rész HD változata kijött a Wii U-ra is…), érdemes megbecsülni a sikert.

Forrás: SiliconEra

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu