Hitman 2: bejelentésre került a 47-es ügynök kalandjainak folytatása [VIDEO]

Tegnap este a Warner és az IO Interactive leleplezte a Hitman 2-t, és így meg is erősítettek valamit, amiről korábban hallottunk már…

Szóval a Hitman 2, amiben a 47-egy ügynök célja a Shadow Client és annak seregének kiiktatása többek között Miamiban és esőerdőkben, ahogy az egy AAA játéktól már-már megszokott, több kiadásban is meg fog jelenni, de ezúttal nem epizodikus kiadásban (ez valószínűleg az előző kiadó, a Square Enix ötlete lehetett…).

A sima kiadás 60 dollár/euró (~19 ezer forint). A 80 dolláros/eurós (~26 ezer forintos) Silver Edition az Executive Pack DLC-t, illetve hozzáférést az az első kiegészítőhöz (új helyszínek, küldetések, Sniper pályák, kosztümök, fegyverek), míg a 100 dolláros/eurós (~32 ezer forintos) Gold Edition jóformán a season passt is tartalmazza, ugyanis ez mindkét kiegészítőt elérhetővé teszi majd, amikor megjelennek.

Aki előrendel, azonnali hozzáférést kap a korábban már pletykált, de most már hivatalosan is bejelentett Hitman: Sniper Challenge-hez, ami egy online co-op, önálló játékmódnak tekinthető (de egyedül is játszható!), aki pedig a Gold Editiont rendeli elő, négy nappal korábban nekiülhet a Hitman 2-nek, amiben a sajtóközlemény szerint „amikor 47-es megtudja a titkát a múltjáról, semmi sem lesz már ugyanolyan”. (A sztori, amit az első „évadban” láttunk, folytatódni fog.)

A Hitman 2 november 13-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (a Goldosoknak pedig így 9-étől már játszható lesz).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu