Megjelenési dátumot kapott a Days Gone! [VIDEO]

A Sony E3-at megelőző napi streamjeiből a második esetében jól tippeltünk – tényleg a Days Gone-nak adták meg, hogy mikor fog kijönni.

A korrektség céljából az első pre-E3-as bejelentést is gyorsan megemlítjük: az Enhance Gamestől a Tetris Effect került bejelentésre PlayStation 4-re és PlayStation VR-ra – a játék mögött Tetsuya Mizuguchi (Sega Rally Championship, Space Channel 5, Rez, Lumines…) áll.

A PlayStation Blogon is olvasható, hogy a Sony Interactive Entertainment Bend Studio játéka, ahogy azt sejtettük, 2019 elején fog megjelenni. Emellett egy új trailer is érkezett, és ebben két ellenféltípust is láthatunk; a megfertőzött oroszlán/puma mellett a szintén fertőzött holló (a játékban Crier, Síró a neve) is bemutatásra kerül. Egy emberi frakcióról, a Rest In Peace-ről (RIP – nyugodjék békében) is lerántották a leplet.

Három karaktert is alaposan bemutattak a blogposztban: William „Boozer” Gray (színésze Jim Pirri) már a 2016-os bejelentő videóban is látható volt, és jóformán Deacon, a játék főhősének testvéreként kezelhető. Alkai Turner (Jonathan Joss) a Hotsprings túlélő tábor fegyverkereskedője, míg Ada Tucker (DeeDee Rescher) börtönfelügyelőből a Hotsprings főnökévé avanzsált.

A végére a megjelenési dátum: a PlayStation 4-exkluzív Days Gone 2019. február 22-én érkezik.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu