A BioWare a Mass Effect és a Dragon Age játékok jövőjéről beszél

Casey Hudson elmagyarázta, hogy mire lehet számítani mindkét franchise-nál.

A Game Informernek adott interjújában, a BioWare egyik sztárfejlesztője, Casey Hudson elmagyarázta, hogy bár jelenleg a fejlesztőcég kizárólag az Anthemre koncentrál, egy csapat már dolgozik a Dragon Age következő részén is.

Casey Hudson – aki jelenleg a BioWare CEO-ja, ahová tavaly tért vissza, miután még 2014-ben elhagyta a céget – a Mass Effectet a saját „bébijének” nevezte, és hangsúlyozta, hogy éppen ezért a rajongóknak nem kell aggódniuk, vissza fognak térni ahhoz a franchise-hoz is előbb, vagy utóbb.

„A cégnél jelenleg a legtöbb ember az Anthemen dolgozik, de már vannak olyanok is, akik azon agyalnak, hogy milyen lesz majd a Dragon Age jövője.” – magyarázta Hudson. „A Mass Effect pedig az én bébim. A legelső Mass Effect óta dolgoztam rajta. Persze, hogy vissza fogunk térni rá.”

A Dragon Age legutóbbi része, a Dragon Age: Inquisition volt az első, amely a sorozatból Frostbite motort használt és elsöprő kritikai sikert is aratott még 2014-ben. A Mass Effect: Andromeda, amely elég nagy negatív visszhangot kapott a kezdeti bugok és más játékdesigneri hibáknak felróhatóan, már enyhén szóval sem aratott akkora osztatlan sikert.

A Mass Effect és a Dragon Age sorozat egyaránt hiányzott a tegnapi EA konferenciáról, amelyen az Anthemről viszont annál több szó esett – többek között azt is megtudhattuk, hogy a játék február 22-én jelenik majd meg a szokásos platformokra: PS4, PC, Xbox One.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu