[E3 2018] Konkrét megjelenési dátumot kapott a Kingdom Hearts 3!

A Square Enix nem tartotta be a szavát…

Igaz, kicsit negatív a felütés, de ez az igazság. A Square Enix a Kingdom Hearts Orchestra World Tour los angelesi koncertjének a végén fedte fel, hogy a többször is halasztott JRPG, aminek fejlesztése az Unreal Engine 4-re való váltás miatt is több évet igényelt, nem fog 2018-ban megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

„Sajnálom, hogy az eredetileg tervezettnél még egy kicsivel több időre van szükségünk. Kérlek, várjatok további információkra, így néhány E3-as trailerre is,” írta Tetsuya Nomura, a Kingdom Hearts III rendezője Twitteren.

A megjelenési dátumot egy trailer végén mutatták, de a videót még nem találtuk YouTube-on, így gyorsan rá is térnénk arra, hogy mikor is fog napra pontosan megjelenni a Kingdom Hearts 3: 2019. január 29-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ez nem lett végül nyári start…

…de aztán nehogy még eltolják még két hónappal, hogy beleférjen az üzleti évbe (ami március végén ér véget)!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu