[E3 2018] Star Wars: Jedi Fallen Order: a Respawn Star Wars játéka

A Respawn csendben megerősített valamit, ami keresztbe tehet az Electronic Arts menetrendjének.

A Respawn Entertainment, akiktől eddig főleg a Titanfall játékokat láthattuk, még 2016 májusában jelentette be, hogy egy Star Wars-játékon dolgozik. Ennek nevet is adott Vince Zampella, a már az Electronic Arts alá tartozó Respawn főnöke az EA Play során: a játékuk neve Star Wars: Jedi Fallen Order lesz!

Zampella azt is elárulta, hogy a bukott Jedik a sötét korszakban fognak játszódni, mégpedig a III. és a IV. Star Wars film között, amikor is a Jedikre vadásznak. Nos, és a megjelenési időszak: 2019 végén fog megjelenni, feltehetőleg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Viszont a Battlefront először 2015 novemberében, majd 2017 novemberében kapott játékot. 2019 novembere pedig beleesne a Zampella által említett időszakba. Vagy a Titanfall 2-höz hasonlóan közel fog megjelenni a DICE játéka (mert szinte biztos, hogy közben a Battlefront III-on dolgoznak már…) a Jedi Fallen Orderhez… vagy eltolják 2019 elejére a Respawn játékát… vagy mégsem lesz Battlefront III.

Bármi megeshet még.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu