[E3 2018] Forza Horizon 4: Angliába kanyarodik a Playground [VIDEO]

A Playground Games játékán túl maga a fejlesztőcsapat is átesett egy kis változáson.

Ha már itt tartunk, gyorsan megemlítjük, hogy a Playground Games, ami idén már két stúdióra bővített, felvásárolták, és így a Microsoft köteléke alá tartozik már. Ez történt az Undead Labsszal (State of Decay), a Compulsion Gamesszel (We Happy Few), és a Ninja Theory-val is (Hellblade, DmC: Devil May Cry).

De térjünk akkor rá a Forza Horizon 4-re – a hivatalos bejelentés itt keresendő. Több kiadásban is meg fog jelenni majd. A Standard 60 dollár/70 euró lesz, így mi, európaiak megszívtuk, mi magyarok pedig méginkább, hiszen így valahol 23-24 ezer forintnál fog kezdődni az ár! A 30 dollár értékűre taksált Car Passt tartalmazó Deluxe Edition 80 dollár/90 euró (~28-29 ezer forint), míg az Ultimate Edition 100 dollár/110 euró lesz (ez már 35-36 ezer forint lesz…). Az Ultimate Edition a Car Passon túl a 10 dollár értékű Day One Car Packot, a 20 dollár értékű VIP-tagságot, a 40 dollár értékű két kiegészítőt tartalmazza még, továbbá korai hozzáférést is nyújt – erre a végén visszatérünk még. Aki havi tíz dollárért (~3200-3300 forint) előfizet az Xbox Game Passra, a megjelenéskor hozzá is férhet a Forza Horizon 4-hez, ami nem meglepő módon egy Xbox Play Anywhere címként így az Xbox One/S/X/Windows 10 platformokon egy vásárlással a birtokunkba fog kerülni. Aki előrendeli bármelyik verziót, a 7 dollár értékű Formula Drift Car Packot is megkapja a Forza Horizon 4-be és a Forza Motorsport 7-be egyaránt.

450-nél több járművet, Xbox One X-en és az erre képes PC-ken 4K-t és HDR-t is tudó angliai környezetet, évszakváltásokkal rendelkező, száraz, nedves, saras, havas utakat, hetente frissülő tartalmakat, egy, mindenki számára szinkronizált és nyílt világot (azaz mindenki ugyanazt fogja átélni, amit mi is), és könnyű csapatépítést fog kínálni a Forza Horizon 4, amit könnyen lehet majd Mixerre streamelni.

A Forza Horizon 4 október 2-án indul Xbox One-on és Windows 10-en. Aki az Ultimate Editiont vásárolja meg, már szeptember 28-ától aszfaltot (is) szaggathat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu