[E3 2018] Itt a From Software új játéka [VIDEO]

Kiderült, mi az a Shadows Die Twice és nem csak PlayStation 4-re jelenik majd meg.

A Souls szériáról és a Bloodborne-ról elhíresült From Software új játékának teaser-e még a fél évvel ezelőtti The Game Awards gálán debütált, akkor viszont még vajmi keveset tudtunk róla. Sokáig mentek a találgatások, voltak például, akik úgy gondolták, hogy egy Bloodborne folytatást kapunk. A tegnapi Microsoft konferencián azonban fény derült az igazságra.

A Shadows Die Twice teljes neve Sekiro: Shadows Die Twice lesz, hangulatilag pedig erősen hajaz az egykori Onimusha játékokra, vagy éppen a közelmúltban megjelent Nioh-ra a szamurájos témája miatt. A friss előzeteséből ítélve sokkal pörgősebbek és dinamikusabbak lesznek a harcok, mint amit ezelőtt megszokhattunk a fejlesztők játékaitól, gyakorlatilag a Nioh-t fogjuk megkapni, csak szteroidokon.

Pontos megjelenési dátum még nem ismert, viszont valamikor 2019 elején fog megjelenni az Activision égisze alatt, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu