[E3 2018] Sok évnyi hallgatás után megtört a csend a Cyberpunk 2077 körül [VIDEO]

Öt és fél évnyi találgatás és várakozás után végre megmutatta a CD Projekt RED a világnak, hogy min is dolgoznak jelenleg.

2013-ban került fel a világhálóra a mára már 12 millió megtekintéssel rendelkező Cyberpunk 2077 teaser videó, mely nagyon nagy érdeklődést generált, a játék mögött álló fejlesztőcsapat pedig azóta letette a The Witcher III-mat az asztalra, mely a játékosokban tovább fokozta az izgalmakat az utóbbi cím sikereinek hatására.

A CD Projekt Red a Microsoft konferenciájának legvégén lepte meg a játékosokat egy bombasztikus előzetessel, mely végre adhat egy kis képet arról, hogy milyen jellegű játékra kell majd számítanunk. Már csak azért, is, mert a fejlesztők elrejtettek néhány rejtett üzenetet az előzetesben, melyek a megfelelő képkockánál való megállításkor láthatóvá válnak.

Ezekből többek között kiderült, hogy még a The Witcher III-nál is nagyobb, grandiózusabb világra számíthatunk, mi alkothatjuk majd meg a karakterünket, a fókusz az egyjátékos narratíván és az RPG elemeken lesz, a mikrotranzakciókról pedig a lengyel srácok hallani se akartak – szerencsére. Lesznek továbbá fizetős, teljes értékű kiegészítők, illetve ingyenes, kisebb DLC-k is, akárcsak a The Witcher III esetében. Ami pedig a PC változatot illeti, az teljes mértékben védelemmentes lesz (DRM-free).

Megjelenési dátum egyelőre még nem ismert, de nagy valószínűség szerint a Cyberpunk 2077 egyike lesz az első cross-gen címeknek – erről korábban már voltak bizonyos pletykák. Ez esetben valószínűleg egy késő 2019-es, esetleg kora 2020-as megjelenésre számíthatunk. Következésképpen a feltételezhető platformok listája: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox (Next).

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu