[E3 2018] Death Stranding: végre játékmenet Kojima játékából! [VIDEO]

Végre működés közben is láthattuk a Kojima Productions játékát.

A PlayStation Blogon egy részletes poszttal jelentkezett a korábban a Metal Gear játékokról ismert Hideo Kojima, aki a 2016-os E3 óta eltelt három trailerrel behatárolt történelmet is összefoglalt. Az első teaseren jóformán a Kojima Productions újjáalapítása után nem sokkal már el is kezdtek dolgozni egy ideiglenes irodában, egy, még bővülő csapattal és engine nélkül – Norman Reedus (akinek karaktere elnevezésre került: Sam) és Kojima játékötlete viszont elég volt az első videóhoz. A második videóra (The Game Awards 2016) már Mads Mikkelsen és Guillermo del Toro is csatlakozott a csapathoz, és a Decima (Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn) engine-je is kiválasztásra került. Egy évvel később, a harmadik videóban pedig a játék korai pontja lett bemutatva, ami ezúttal, az idei E3-on előhozott negyedik videóra is igaz.

Kojima szerint a videó első fele és az utolsó szekciója képviseli leginkább a tényleges játékmenetet. Sam, ahogy a játékmenet esetében is, nem átlagos – Kojima mindkét aspektust egyedivé, eddig sosem látottá szeretné faragni. Csatlakozott mellé két női karakter is, akiket Lindsay Wagner és Léa Seydoux alakít (és ők is olyan egyének, akikkel Kojima régóta szeretett volna együtt dolgozni). Előbbi esetében fiatalabb formájában gyúrták újra a Decima engine segítségével karakterét a 3D-s szkennelés után. Kojima azt is elárulta, hogy még van kit bemutatniuk később.

„Olyat szeretnék az embereknek nyújtani világszerte, ami túlnyúl a generációkon. Szeretném, ha minden ember átélné a játékok kínálta szórakoztatást – nem csak a játékosok, hanem a filmek, könyvek, képregények, zene és a művészet rajongói is. A négy stábtaggal (és a még bejelentésre váróakkal) való kötelék segítségével hiszem, hogy ez valósággá válhat.

Ez a játék több szál és emberi kapcsolat révén kötődik össze, és ebbe beletartoznak a rajongói szálak is. A kép, ami ezen a tapétán formálódik, már gyönyörűen megvan a fejemben, és most a lehető legnagyobb törődéssel fonódik össze. Biztos, hogy egy olyan képet fog alkotni, amire eddig még nem volt példa. Remélem, hogy a veletek levő kötelék különleges lesz,” írja Kojima.

A Death Strandingnek továbbra sincs megjelenési dátuma – PlayStation 4-re készül. A videót pedig nem kommentáljuk – ezt egyszerűen LÁTNI KELL.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu