[E3 2018] Ghost Of Tsushima: játékmenet kitérővel [VIDEO]

A Sucker Punch játékáról is megtudtunk egyet s mást.

Brian Fleming, a Sucker Punch producere a Sony E3-as konferenciája után többet is elárult a Ghost of Tsushimáról a PlayStation Blogon. Így megtudtuk, hogy a játék Japán mongol inváziója során, 1274-ben fog játszódni, és a történet „egyedi lesz a feduális Japánban”. A főszereplő neve Jin Sakai. Ő egy „erős szamuráj harcos”, aki egy olyan kalandra kel, ami „a japán történelemből, illetve a szamuráj filmek ikonikus tradícióiból” fog meríteni. A történet „bosszúról, felhatalmazásról, és reményről” fog szólni. Jinhez csatlakozni fog Masako is, akit egy „halálos onna-bugeishának”, női szamurájnak neveztek – múltja tragikus, és ez is szerepet játszik Jinnel való kapcsolatában. Azért egyesítették ereiket, mert meg akarják menteni otthonukat a mongoloktól.

Fleming az E3-as videóról elárulta, hogy nem a játék fő útvonalát mutatta be, hanem egy betekintést akart nyújtani az általuk készített világba, így akartak eközben néhány alapvető elképzelést is elénk tárni. Fleming kiemelt még egy részt a videóból, amikor is Jin és Masako párbajozik, miközben vörös leveleket látunk. Nos, ezek a levelek a Ghost of Tsushimában metaforaként fognak szerepelni. Az első ilyen levél, amit Jin felszed a történet elején, a sztori megalkotása során próbakőként funkcionált, és több ötlet és koncepció is ehhez fűződik, amiket a Sucker Punch implementált, implementál a játékba.

Nate Fox, a játék rendezője elárulta, hogy a kardcsatákkal „halálos pontosságra törekednek” – nincsen kárba vesző energia, a karakterek profik, edzettek, és a fejlesztők még tapasztalt kendósokat is szakértőként alkalmaztak a hitelesség érdekében.

A Ghost of Tsushima a PlayStation 4-exkluzív játékok egyik utolsó nagy dobása lesz – megjelenési dátum még nincs.

Forrás: PlayStation Blog, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu