[E3 2018] The Last Of Us Part II: közel egy tucat percnyi játékmenet a Naughty Dog sikervárományosából [VIDEO]

A Naughty Dog játéka a Sony E3-as előadásának egyik alappillére volt.

Emiatt nem csoda, hogy egy hosszú videót kaptunk belőle, és a PlayStation Blogon Neil Druckmann, a játék rendezője további információkat is megosztott a The Last of Us Part II-ről. Így megtudtuk, hogy Ellie már 19 éves, és bár Jacksonban egyfajta békére lelt, egy erőszakos jelenet során „átkattan”, így bosszúért kiáltva igazságot szolgáltatna azoknak, akik kárt okoztak neki.

Az ő fizikai, érzéki és mentális állapotát is elvileg érezni fogjuk a játékmenetben, ugyanis átdolgozták az engine-t, új harci mechanikák készültek, új, analóg lopakodó rendszer készült, és az animációs rendszer is át lett gyúrva, hogy „teljesen kifejezze Ellie kétségbeesettségét, leleményességét, és egyedi agilitását”. Nagyobb, összetettebb lett a környezet, és a részletességben több lehetőséget is kap majd a játékos, ami kelleni is fog, ugyanis az emberi ellenfelek veszélyesebbek és ügyesebbek lesznek, így intenzív, dinamikusabb lopakodást és ránk támadó jeleneteket kapunk majd. Bemutatásra került két új karakter is: Dina (Shannon Woodward), és Jesse (Stephen Chang) is.

A The Last of Us Part II-nek megjelenési dátuma nincs – PlayStation 4-exkluzív lesz, annyi biztos. A második videóban a játék első hivatalos dalát hallhatjuk. Előadja Gustavo Santaolalla és banjója.

Forrás: PlayStation Blog, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu