[E3 2018] Visszatér a Capcom klasszikus: megjelenési dátum a Resident Evil 2-nek! [VIDEO]

A Capcom 20 év után készítette el 32 bites klasszikusának remake-jét. Leon és Claire visszatérnek.

Leon S. Kennedy és Claire Redfield visszatérnek Racoon City-be jövő évben a Resident Evil 2 Remake-ben, amelyet három éve jelentett be a játék producere, Yoshiaki Hirabayashi. A Capcom a Sony E3 2018-as konferenciáján mutatta be a már nagyon várt új feldolgozását, a legendás Capcom játéknak, amely 1998-ban jelent meg először a legelső PlayStationre és később PC-re. A játékot ezúttal nem csak újratextúrázták, mint például a Resident Evil esetében, hanem teljesen újramodellezték a jelenlegi, legfrissebb RE motorral, amely a Capcom tulajdonában van.

A játékot egyébként egyszerűen csak Resident Evil 2-nek hívják majd, tehát a „remake” nem lesz benne a címében. Az elképesztően látványos trailer végén, melyből egyetlen főszereplő sem hiányzott a legendás túlélő horrorból, azt láthattuk, hogy a játék PS4-en, Xbox One-on és PC-n lesz majd kapható 2019 január 25-étől.

„A Resident Evil 2 elképesztően realisztikus látvánnyal gazdagítja a klasszikus túlélő horror epizódot, vérpumpáló audióval és egy váll mögötti kameranézettel, illetve modernizált irányítással az eredeti játékmódokon felül.” – hangsúlyozták a fejlesztők.

A trailerből nem hiányoznak az igazi horrorisztikus játékelemek, amelyek a klasszikus RE2-nek is jellemzői voltak.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu