[E3 2018] Soulcalibur VI: megjelenési dátum, gyűjtői kiadás [VIDEO]

A Bandai Namco is mondott pár új gondolatot a verekedős játékról.

Először essen szó a két limitált kiadásról. A 100 dolláros (~32-33 ezer forintos) Deluxe Edition egy fémtokban érkezik, ami négy hangklipet is képes lesz lejátszani. Tartalmazni fogja a játék lemezét, egy soundtrack CD-t, illetve a Season Passt is (3 játszható karakter, 2 armor pakk, és egy plusz játszható karakter).

A 150 dolláros (~47-48 ezer forint) gyűjtői kiadás ezeken túl egy 120 oldalas művészi könyvet, illetve egy 12″-os (~30,5 centis) Sophitia-szobrot is tartalmazni fog, mindezt egy gyűjtői dobozba csomagolva.

Az Unreal Engine 4-et alkalmazó Soulcalibur VI-hoz három videó érkezett. Az egyik a sztoritrailer lesz (továbbra is a XVI. században járunk), a másodikban pedig játékmenetet láthatunk, benne Ivy-val, Maxival, Takival és Kilikkel, a harmadikban pedig a The Witcherből átugró Geralt játssza a főszerepet.

A játék október 19-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Stílusilag úgy tűnik, hogy képes lesz fedezni azt a réteget, amit a Dead or Alive 6 a stílusváltásával már nem. Magyarul: itt azért a keblek nem lesznek olyannyira eltakarva.

Forrás: WCCFTech, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu