Menu

[E3 2018] Soulcalibur VI: megjelenési dátum, gyűjtői kiadás [VIDEO]

A Bandai Namco is mondott pár új gondolatot a verekedős játékról.

Először essen szó a két limitált kiadásról. A 100 dolláros (~32-33 ezer forintos) Deluxe Edition egy fémtokban érkezik, ami négy hangklipet is képes lesz lejátszani. Tartalmazni fogja a játék lemezét, egy soundtrack CD-t, illetve a Season Passt is (3 játszható karakter, 2 armor pakk, és egy plusz játszható karakter).

SCVI

A 150 dolláros (~47-48 ezer forint) gyűjtői kiadás ezeken túl egy 120 oldalas művészi könyvet, illetve egy 12″-os (~30,5 centis) Sophitia-szobrot is tartalmazni fog, mindezt egy gyűjtői dobozba csomagolva.

SCVICollector

Az Unreal Engine 4-et alkalmazó Soulcalibur VI-hoz három videó érkezett. Az egyik a sztoritrailer lesz (továbbra is a XVI. században járunk), a másodikban pedig játékmenetet láthatunk, benne Ivy-val, Maxival, Takival és Kilikkel, a harmadikban pedig a The Witcherből átugró Geralt játssza a főszerepet.

A játék október 19-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Stílusilag úgy tűnik, hogy képes lesz fedezni azt a réteget, amit a Dead or Alive 6 a stílusváltásával már nem. Magyarul: itt azért a keblek nem lesznek olyannyira eltakarva.

sc6 1528850193 article

Forrás: WCCFTech, DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu