[E3 2018] Új előzetes érkezett a Call of Cthulhu játékhoz [VIDEO]

Az új Cthulhu játék a Cyanide fejlesztésében készül és a Hawkins család halála körüli rejtélyekre kell majd benne fényt deríteni.

A Focus Home Interactive kiadó égisze alatt szép lassan formálódó játékhoz egy új előzetes érkezett, ami már sokkal inkább tűnik játékmenetből összeollózott videónak, mint az azt megelőző debütáló előzetes. Hangulatilag és tematikailag erőteljesen hajaz a Dontnod által nemrég piacra dobott Vampy-ra, illetve a még befejezésre válló epizodikus kalandjátékra, a The Council-ra – utóbbi egyébként szintén a Focus Home égisze alatt készül a Big Bad Wolf csapatának keze alatt.

A kiadó által hivatalosan a játékról kiadott közleményből is kiderült néhány információ. A történet 1924-ben fog játszódni és Edward Pierce magánnyomozót fogjuk majd benne alakítani, a célunk pedig a Hawkins család tragikus halálának a megfejtése lesz, méghozzá Boston-ban, egy elkülönített szigeten, Darkwater Island-en.

A játék a Chaosium által kiadott eredeti asztali szerepjátékokhoz híven szintén az RPG nyomvonalon halad majd, méghozzá erős narratíva fókusszal. Lesz továbbá egy érdekes mechanika is, mely által a főhős mentális épsége és állapota a játékban történtek függvényében változik és ugrál majd – ha ez igaz, akkor valami hasonlóra számíthatunk majd, mint a GameCube klasszikus Eternal Darkness: Sanity’s Requiem-ben.

A Call of Cthulhu 2018-ban fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu