Rage 2 infómorzsák – Battle Royale kizárva, 30 és 60 FPS, színesebb világ

Több dolgot is sikerült megtudnunk a Rage néhány hete váratlanul bejelentett folytatása kapcsán az elmúlt napokban.

Az idei E3-mon volt néhány Battle Royale témájú bejelentés – elég csak a Fortnite-re, vagy a Battlefield V-re gondolni. A Rage 2 nem fog ebbe a sorba tartozni, a fókusz az egyjátékos és a kooperatív mókán lesz. Pete Hines nyilatkozata (Global Senior Vice President a Bethesda-nal) ez ügyben elég határozottnak tűnt. Kijelentette, hogy a Bethesda-nak nem célja a trendek hajszolása, az egyedi és érdekes ötletekben érdekeltek.

Megtudtuk továbbá azt is, hogy a felturbózott konzolokon, nevezetesen a PlayStation 4 Pro-n és az Xbox One X-en a játék 60 FPS-sel hasít majd – a régi gépeknek viszont be kell majd érniük a szerény 30-cal. Ez nem is csoda annak tudatában, hogy egy open-world játékról beszélünk, ebben a zsánerben szinte nem is lehet látni konzolon 60 FPS-sel futó címeket. PC-n viszont valószínűleg viszont az FPS-nek csak a hardverünk szab majd határt az id Software korábbi munkáit elnézve.

A Rage 2 egyébként sokkal színesebb és élettel telibb lesz, mint az elődje, ennek pedig jó oka van. Az id Software studio director-a, Tim Willits szerint a Rage első része a barna minden árnyalátban tündökölt (de csak abban). Ezúttal viszont az volt a céljuk, hogy a lehető legnagyobb változatosságot érjék el a vizualitás terén, legyen szó a karakterekről, a fegyverekről, a világról, ezek színvilágáról.

A megjelenés jövő évben várható tavasszal, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Források: Gamespot, WCCFTech, PCGamer

RAGE 2

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu