[E3 2018] Új sztori -és játékmenetbeli infók az Ace Combat 7-ről

A Bandai Namco nemrég megosztott néhány hivatalos információt a repülős széria hetedik részével kapcsolatban, emellett pedig új in-game screenshot-okat is kaptunk az E3 2018 folyamán.

Itt van néhány fontosabb pont a hivatalos közleményből:

  • A realizmus mind a vizualitást, mind a gameplay-t érintően kulcsfontosságú tényező a készítők számára. Fotorealisztikus grafikára, háromdimenziósan render-elt felhőkre számíthatunk.
  • A realizmus éppúgy kihat majd az időjárási effektek szimulálására is, melyek különböző taktikai előnyöket nyújthatnak majd a játékos számára. A villámok és a jégeső például rendszerproblémákat okozhat a repülőgépben és negatív hatással lehet a látóviszonyokra.
  • A helyszín ismét az az Usean kontinens lesz, ami szerepelt a széria 3. és 4. részében, a történet pedig a Második Usean Kontinentális Háború körül fog zajlani, 2019-ben. A játékosok ezen háború konfliktusaiba kerülnek majd bele, ahol nem lehet tisztán megállapítani, hogy melyik fél képviseli a jó, vagy rossz oldalt.
  • Lesznek továbbá új fegyverek és megújult irányítási forma is. Ez egyébként sokkal több taktikai lehetőséget fog biztosítani, főként az új repülőknek köszönhetően, elég csak a futurisztikus A-10C Thunderbolt II-re, a többfunkciós F-35C-re, vagy a nagyteljesítményű Rafale M-re gondolni.

 

Az Ace Combat 7: Skies Unknown PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, 2018-ban.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu