Jön a Stranger Things játék a Telltale-től, valamint a Minecraft: Story Mode a Netflix-re

A Telltale Games partnerséget kötött a Netflix-szel, ez az újdonsült kapcsolat pedig több érdekes dolgot is hozhat a játékosok számára.

A történetközpontú játékairól (The Walking Dead, The Wolf Among Us, Batman, stb.) elhíresült Telltale Games újabb franchise adaptálásába vágta bele a fejét, ezúttal pedig a Netflix nagysikerű sorozatáról, a Stranger Things-ről van szó. Epizodikus kalandjáték készül belőle, a sorozattól különálló történettel és új karakterekkel, viszont nem kizárt, hogy az abból ismerős szereplők is feltűnjenek benne.

A két cég közti partnerség azonban itt még nem ér véget. Még idén ősszel ellátogat Netflix-re a Minecraft: Story Mode kifejezetten tévékre szabott változata, ami lényegében egy interaktív sorozatként fog majd funkcionálni. Ez lehet a sorozatok jövője?

A Telltale egyébként agusztus 14-én indítja útjára a The Walking Dead sorozatuk utolsó évadát, szóval érthető is, hogy valamit szeretnének a hamarosan megüresedő helyére tenni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu