Miért nem volt az E3-on a Final Fantasy VII Remake?

A Square Enix, miközben ezerrel reklámozta a Kingdom Hearts III-at, egyetlen betűt sem mondott a Final Fantasy VII Remake-ről. Miért?

Tetsuya Nomura, aki a Kingdom Hearts III rendezői posztja mellett a Final Fantasy VII feldolgozásban is közreműködik, a TheVerge-nek elmondta, hogy a két játékot együtt fejlesztik, és bár évek óta nem láttuk már a hetes végző fantázia epizodikus átgondolását, „nincsen a korai koncepciós fázisban”.

Hozzátette, hogy 100%-ot szeretne nyújtani a Kingdom Hearts III-ban és a Final Fantasy VII Remake-ben is, ami között ide-oda mozog, de miután jövő év elején a Disney-s RPG megjelenik, koncentrálhat a FFVII-re is.

Ez azért kicsit fura magyarázatnak tűnik, hiszen mutathattak volna egy új trailert a játékból. Nem lett volna a Final Fantasy VII Remake így hanyagolva, de ehelyett inkább a Kingdom Hearts III-at nyomta a Square Enix.

A hátulütő? A Square Enix eltolta 2019. január 29-ére a Kingdom Hearts III-at. Az nem 2018.

Forrás: TheVerge

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu