Az apák napját ünnepli a God of War [VIDEO]

A God of War, ami a PlayStation 4-exkluzív címek egyik legnagyobbikának tűnik jelen pillanatban, megünnepelte június harmadik vasárnapját.

Apák napja – ez idén június 17-ére esett. Ezt a napot a Sony Interactive Entertainment Santa Monica is megünnepelte, és tegyük hozzá, jogosan: a God of Warban ugyanis apa-fia történet bontakozódik ki előttünk Kratos és Atreus között.

A PlayStation Blogon pár poszter is felbukkant a játékból, amihez az E3 során jelentette be a Sony, hogy New Game+ mód fog érkezni, bár ennek megjelenési dátumát a japán cég a múlt héten nem közölte, úgyhogy erre még várnunk kell. Ha tippelnünk kellene, mi júliust mondanánk.

A God of War április 20-án jelent meg PlayStation 4-re, és nekünk is tetszett a kaland, aminek biztosan lesz folyatása. Hogy mennyi, azt nem tudjuk – Cory Barlog, a játék rendezője öttel számolt, egy viszont biztos lesz, ha a „titkos” befejezésre gondolunk…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu