Pro Evolution Soccer 2019: trailer az egyik „főszereplővel” [VIDEO]

A Konami pénzt lát abban, hogy egynél több focistát rak a játék dobozképére…

Szóval a Konami a Pro Evolution Soccer 2019-et két változatban fogja kiadni lemezesen: a Standard Edition dobozképén Phillippe Coutinho lesz, míg a 10 euróval drágább (10 hét helyett 20 hétig premium ügynök a 75+-os értékelésű játékosok eléréséért, 10 hét helyett 20 hétig három játékos szerződését meghosszabbíthatjuk (30 helyett 60 meccs), Beckham is a csapatunk része lehet, míg a Standardban csak 10 meccsig lehet a miénk, Coutinho pedig kiadástól függetlenül 10 meccsig van kölcsönben nálunk), a Special Editionön pedig a már veterán David Beckham fog szerepelni.

Három videó érkezett – az egyikben Beckham kapta a főszerepet, a második egy E3-as trailer Maradonával és Roberto Carlosszal kiegészülve, a harmadik az E3-ról származik: egy streamet láthatunk a még megjelenés előtt álló focijátékból, ami igyekszik a FIFA széria ellen felvenni a kesztyűt… vagy a focicipőt. (7 új liga: argentin, dán, portugál, belga, svájci, skót, orosz.)

A Pro Evolution Soccer 2019 Európában augusztus 30-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu