Menu

Beyond Good & Evil 2: legalább a bétáról tudjuk, mikor érkezhet…

Miközben a Ubisoft játékának megjelenési dátuma nincs, annak bétája legalább már ismert, hogy mikor lehet legkésőbb a birtokunkban…

A Ubisoft Montpellier – Barcelona – Szófia hármas fejlesztésében készülő játék a múlt héten egy kicsit negatív felütéssel is jelentkezett (a HitRecorddal való megállapodás révén a francia kiadó sokak munkáját felhasználná a játékban) – ezek után nem csoda, hogy Michel Ancel az Instagramon reagált az aggodalmakra és kritikákra.

„Néhány tény a HitRecorddal való együttműködésről. 1: a cél az, hogy a rajongók – függetlenül a képességeiktől – részt vehessenek. 2: az önkéntesek pénzt fognak kapni a hozzájárulásukért, mert ez a fair. 3: Egy tonnányi virtuális helyünk van, ahol az emberek kifejezhetik magukat – a játék egyfajta virtuális múzeumként is megvizsgálható! 4: a művészek meg lesznek nevezve a játékban. 5: az együttműködésnek egyáltalán semmilyen hatása nincs a belsős művészekre és a csapat létszámára. A Beyond Good & Evil 2 csapat dolgozókat felvesz!” Egy másik poszt alatt pedig egy rajongónak válaszolt Ancel, aki elárulta, hogy a csapat azon van, hogy 2019 végére egy bétát kapjon a Beyond Good & Evil 2.

Ha ezt a tervet tartani tudják – ebben mi kételkedünk azért… -, akkor 2020-ra megjelenhet a Beyond Good & Evil 2, mégpedig kurrens-gen konzolokra (PlayStation 4, Xbox One) és PC-re… de mi next-genre tippelünk.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu