Beyond Good & Evil 2: legalább a bétáról tudjuk, mikor érkezhet…

Miközben a Ubisoft játékának megjelenési dátuma nincs, annak bétája legalább már ismert, hogy mikor lehet legkésőbb a birtokunkban…

A Ubisoft Montpellier – Barcelona – Szófia hármas fejlesztésében készülő játék a múlt héten egy kicsit negatív felütéssel is jelentkezett (a HitRecorddal való megállapodás révén a francia kiadó sokak munkáját felhasználná a játékban) – ezek után nem csoda, hogy Michel Ancel az Instagramon reagált az aggodalmakra és kritikákra.

„Néhány tény a HitRecorddal való együttműködésről. 1: a cél az, hogy a rajongók – függetlenül a képességeiktől – részt vehessenek. 2: az önkéntesek pénzt fognak kapni a hozzájárulásukért, mert ez a fair. 3: Egy tonnányi virtuális helyünk van, ahol az emberek kifejezhetik magukat – a játék egyfajta virtuális múzeumként is megvizsgálható! 4: a művészek meg lesznek nevezve a játékban. 5: az együttműködésnek egyáltalán semmilyen hatása nincs a belsős művészekre és a csapat létszámára. A Beyond Good & Evil 2 csapat dolgozókat felvesz!” Egy másik poszt alatt pedig egy rajongónak válaszolt Ancel, aki elárulta, hogy a csapat azon van, hogy 2019 végére egy bétát kapjon a Beyond Good & Evil 2.

Ha ezt a tervet tartani tudják – ebben mi kételkedünk azért… -, akkor 2020-ra megjelenhet a Beyond Good & Evil 2, mégpedig kurrens-gen konzolokra (PlayStation 4, Xbox One) és PC-re… de mi next-genre tippelünk.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu