Ezért lesz a Battlefield V-ben egyjátékos mód

Míg az egyjátékos módjáról eléggé ismert Call of Duty ezúttal csak többjátékos móddal lesz elérhető, a Battlefield, ami mindig is egy multiplayer-központú cím volt, ezúttal még sokkal inkább szeretne az egyjátékos kampányra fókuszálni.

Az EA Play alatt a DualShockers csapata beszélt a DICE egyik vezető tagjával, Lars Gustavsson-nal, aki elmagyarázta, hogy miért tartanak ki az egyjátékos mód mellett, pontosabban pedig hogy miért ismét a Battlefield 1-ből ismerős War Stories-hoz fordultak.

Gustavsson nyilatkozata alapján a Battlefield 1-ben debütált War Stories mód lehetőséget adott számukra, hogy sokkal részletesebben elénk tárják az első világháború eseményeit és megmutathassák, hogy egy sokkal nagyszabásúbb és epikusabb dologról volt szó, mint azt sokan manapság hiszik – nyilván ebben kulcsfontosságú tényező volt az, hogy a War Stories során több fél szemszögéből és belepillanthattunk a háború menetébe.

Emellett pedig Gustavsson azt is megjegyezte, hogy a csapatuk is ugyanúgy játékosokból áll, akik mindenféle játékokat játszanak, az egyjátékos mód pedig egy olyan dolog volt számukra, amelyért mindannyian lelkesedtek és meg szerették volna csinálni azt.

A Battlefield 1-hez hasonlóan a Battlefield V-ben is minden War Story egészen más tematikájú lesz – feltehetően tehát lesz repülős, tankos, gyalogos, stb. történet is.

A játék megjelenése még idén várható, október 19-én, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu