Ott volt a Red Dead: Redemption 2 az E3-mon

Kissé meglepő volt, hogy nem láthattuk a Sony E3 2018-as konferencián a Red Dead: Redemption 2-őt. Most az is kiderült, hogy miért.

A Sony és a Rockstar Games korábbi partnerségéből és kapcsolatából kiindulva joggal lehetett azt feltételezni, hogy mindösszesen pár hónappal a megjelenés előtt kapunk valamiféle kedvcsinálót még a Red Dead: Redemption 2-vel kapcsolatban – méghozzá a Sony E3-mas előadásán. Ez viszont nem történt meg. Jelentések szerint azonban a játék ott volt az E3-mon, és megannyi játékhoz hasonlóan ez is kapott egy zárt ajtók mögötti demót, amelyet kizárólag a sajtó tagjai tekinthettek meg – legalábbis az Eurogamer értesülései alapján.

Ha a pletykák igazak, akkor több mint valószínű, hogy látunk majd a játékból némi gameplay-t a közeljövőben – vélhetően azt, vagy valami hasonlót, amit a sajtó tagjainak is levetítettek. Elvégre a játék megjelenése egyre közelebb van, ilyenkor szokás megtolni a leginkább a marketinget, a Take-Two pedig nem számol újabb halasztással a Red Dead-et illetően.

A Red Dead: Redemption 2 PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni 2018. október 26-án.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu