Todd Howard már tudja, mikor fog megjelenni a The Elder Scrolls VI!

A Bethesda egyik alapvető pillére mostanában elég aktív (Fallout 76, de eközben a két next-gen címen, a Starfielden és a még hivatalosan alcím nélküli The Elder Scrolls VI-on is dolgozik), és már olyat is tud, amit mi még nem.

A GameSpotnak Howard elárulta, hogy a hatos számú The Elder Scrolls még a fejlesztés korai állapotában van (így a Starfield előrébb jár már, és erről pletykaként már azért pár hónapja írtunk is…), és megerősítette, hogy ő már ismeri a megjelenési dátumát is, de a kiadó erről még jó ideig nem fog beszélni.

„Értelemszerűen időt szántunk a The Elder Scrolls VI-ra ahelyett, hogy rögtön beleugrottunk volna [a fejlesztésébe]. Tudjuk, hogy milyennek szeretnénk, és ehhez idő, technológia, és egyéb dolgok kellenek, hogy megvalósíthassuk… és ezt megérdemli a franchise,” mondta Howard.

Szóval a The Elder Scrolls VI-nak már van megjelenési dátuma. Nem lepődnénk meg, ha mondjuk 2021. november 11-e, csütörtök lenne – elvégre az V: Skyrim is november 11-én jött ki, 2011-ben…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu